Vrečka Pošiljka Od Božička + IME po želji

Vrečka Pošiljka Od Božička + IME po želji

9.90

Na zalogi

9.90

Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

IME NATISNEMO PO ŽELJI

 **Božična Eleganca: Osebna Nosilna Vrečka za Darila z Imenom** 

Praznično vzdušje dobiva povsem novo dimenzijo z našo posebno oblikovano bombažno nosilno vrečko z božičnim motivom, ki je popolna za darilno doživetje. Vsak kos je izdelan z ljubeznijo do detajlov, kar daje vašim darilom poseben čar.

**Zakaj izbrati našo nosilno vrečko?**

1.  **Božični Motiv:** Vsaka vrečka je okrašena z unikatnim božičnim motivom, ki pričara pravo praznično vzdušje in navduši prejemnika že pred odprtjem darila.

2.  **Osebni Pečat:** Imate priložnost dodati osebni pridih z imenom po vaši izbiri, kar naredi darilo še bolj posebno in intimno.

3. ♻️ Okolju Prijazna:** Izdelana iz visokokakovostnega bombaža, naša nosilna vrečka ni le lepa, ampak tudi okolju prijazna alternativa tradicionalnim embalažam.

4.  **Večkratna Uporaba:** Vrečka je trpežna in primerna za večkratno uporabo, kar spodbuja trajnostno ravnanje in zmanjšuje odpadke.

Naredite svoje darilo edinstveno in nepozabno z našo božično nosilno vrečko. Presenetite svoje ljubljene in prijatelje s pristnim in osebnim darilom, ki bo vzbudilo nasmeh na njihovem obrazu.

✨Ustvarite magične trenutke praznične sezono! ✨

Dodatne informacije

Teža 0.2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vrečka Pošiljka Od Božička + IME po želji”