Tisk na majice za podjetja

Tisk na majice za podjetja, klube in društva

V našem podjetju vam nudimo tisk na majice, kapucarje, soft-shelle in drese. Na voljo je velika izbira majic različnih proizvajalec. Za vsa povpraševanja, smo vam na voljo preko email info@hude-majice.si

V sodelovanju z našim partnerskim podjetjem (OTCM d.o.o.), smo za vas in vaše podjetje pripravili odlično ponudbo tiska na majic že od 7,90 € + DDV za enostranski in enobarvni tisk. Majice so znamke SOL`s, Fruit of the Loom ali Stedman v velikostih od XS do 3 XL v različnih barvah.

Tisk na polo majice že od 18,90 € + DDV! Cena velja pri naročilu nad 10 enakih izdelkov (isti motiv in pozicija tiska).

 

tisk na majice za podjetje ugodnoProsimo, da izpolnite spodnje polje za informativno AKCIJSKO PONUDBO!

  Ime in priimek *

   

  Vaš eMail*

   

  Naziv pravne osebe

   

  Zanima me tisk na:
   


   

  Okvirna količina:
   

  10-5051-200201-500

   

  Velikost tiska:
   

  logotip / tekstGrafiko do A4 velikostiGrafiko do A3 velikostidrugo

   
  Pozicija tiska:
   


   

  Vaše želje glede tiska:
   


   

  Naložite dizajn / grafiko (png, pdf, jpeg format), ki bi jo želeli imeti natisnjeno na majici.
   


   

  Strinjam se, da mi na moj email pošljete reklamno vsebino, ki je potrebna za posel in potrjujem, da sem vpisal prave podatke v zgornja polja!

   

  Še zadnji korak, do prejema naše ponudbe za tisk na majice

  Izjemna promocija in povezanost

  Majice so odličen način za izražanje identitete podjetja ali društva ter hkrati učinkovito promocijsko orodje. Tisk na majice omogoča ustvarjanje edinstvenih dizajnov, ki povežejo sodelavce, člane ali stranke na poseben način.

  Zaupajte strokovnjakom

  Za dosego najboljših rezultatov pri tisku na majice se obrnite na strokovnjake s področja tiska. Profesionalna tiskarna bo poskrbela za vrhunsko izvedbo vašega dizajna na kakovostnih majicah, ki bodo zdržale številne pranje in ohranile prvoten videz.

  Promocijski dogodki

  Tisk na majice je nepogrešljiv element promocijskih dogodkov. Z natisnjenimi majicami s logotipom podjetja ali imenom društva boste poskrbeli za profesionalen videz ekipe in hkrati ustvarili nepozabno izkušnjo za udeležence dogodka.

  Enotna in prepoznavna podoba

  Enotna podoba je ključnega pomena za ustvarjanje prepoznavnosti. Tisk na majice omogoča enostavno dosego te cilje. Z enotno podobo boste okrepili zaupanje strank ali članov, saj bodo vedeli, da se lahko zanesejo na vaše podjetje ali društvo.

  Personalizirane majice

  Za še bolj poseben pristop lahko izberete personalizirane majice. Dodajte imena sodelavcev, posebna sporočila ali datume dogodkov, s čimer boste še bolj okrepili pripadnost in povezanost z vašo organizacijo.

  Vsestranskost uporabe

  Majice z tiskom so izjemno vsestranske in primerne za različne priložnosti. Uporabite jih lahko za promocijo, team building dogodke, sejme, rojstne dneve, dobrodelne akcije in še več. Možnosti so neomejene!

  Pripravljeni na tisk?

  Zdaj, ko ste spoznali vse prednosti tiska na majice za podjetja in društva, je čas, da se odločite za akcijo! Sodelujte z zanesljivimi ponudniki tiska in ustvarite unikatne majice, ki bodo pritegnile pozornost in kreirale nepozabno izkušnjo za vaše sodelavce, člane ali stranke.

  Ni važno, ali gre za majico za podjetje ali društvo, tisk na majice je zagotovo ena najboljših izbir za izboljšanje prepoznavnosti in povezanosti. Zgrabite to priložnost in se izrazite skozi kreativen dizajn na kakovostnih majicah!

  Za več informacij, nas prosim kontaktirajte na info@hude-majice.si

  Delamo tudi manjše količine 🙂