Majica Tako Izgleda Najboljši Mizar

Majica Tako Izgleda Najboljši Mizar

15.90

Na zalogi

15.90

Počisti

Opis

Na tej izjemno izraziti majici se razkriva globoko prepletena filozofija mizarjev, ki z njo izražajo svoj edinstveni pogled na svet. Spretno izbrano sporočilo “Vsi moški se rodijo enaki, ampak samo najboljši postanejo mizarji” sega onstran zgolj materialne oblačilne kombinacije, temveč predstavlja odsev življenjske filozofije mizarjev ter njihovega trdo pridobljenega znanja in veščin.

Besede “Vsi moški se rodijo enaki” namigujejo na izhodišče, enako točko, s katere vsakdo začne svojo pot. Vendar pa se z odločitvijo postati mizar začne razvijati edinstvena pot posameznika. Ta majica odraža trud, predanost in ljubezen do lesa, ki so ključni elementi, s katerimi najboljši mizarji oblikujejo svoje umetnine.

“Najboljši postanejo mizarji” pa ne izpostavlja zgolj izjemnosti, temveč tudi ponos in vztrajnost, ki ju mora posameznik vložiti v svoje delo, da postane vrhunski obrtnik. To sporočilo izraža spoštovanje do mizarstva kot obrtniškega poklica ter hkrati združuje skupnost mizarjev, ki si delijo isto strast in zavezanost do svojega dela.

S takšno majico ne izražate le svoje ljubezni do lesa in ustvarjalnosti, temveč tudi pripadnost elitnemu krogu najboljših mizarjev. Je izjava o identiteti, ki presega zgolj oblačilno kombinacijo, in postaja simbol skupnosti, kjer so vsi moški enaki v začetku, a le najboljši postanejo mizarji.

velikost majic hude majice scaledMajico Tako Izgleda najboljši Mizar naročite preprosto s klikom na “Dodaj v košarico”. Predhodno morate izbrati želeno velikost in barvo.

Znamka majic: Fruit of the Loom
Velikosti, ki so na voljo: S – 5XL
Gramatura: bela barva 160 g, ostale barve 165 g
Sestava 100% bombaž

Priporočamo pranje na 40 stopinj.
Velikosti so EU standardne.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Majica Tako Izgleda Najboljši Mizar”