Vsi Vidijo, Ko Je Teta Pijana

Vsi Vidijo, Ko Je Teta Pijana

14.90

Na zalogi

14.90

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

Tisk na majico po naročilu – lahko tudi namesto TETA napišete ime ali kaj drugega!

Pozdravljena, teta žurerka! Si vedno v središču pozornosti na zabavah, vendar nihče ne ve, kaj se dogaja v ozadju – tvoja neprepoznavna žeja! Ta smešna majica je kot tvoja osebna supermoč, ki jo razkriješ le izbranim prijateljem. Na njej ponosno piše: ‘Vsi vidijo, ko sem teta pijana, ampak nihče ne vidi, ko sem žejna!’ To je tvoj skrivni talent, skrivanje potrebe po osvežitvi med vso to zabavo.

Majica ni samo izjava, temveč tudi udobna in izjemno stilsko oblikovana. Narejena je iz mehkega materiala, ki zagotavlja maksimalno udobje, medtem ko vihtenje kozarcev na plesišču. Barvita grafika bo še dodatno izrazila tvojo edinstveno osebnost.

Z njo boš zagotovo vzbudila smeh, radovednost in morda tudi kakšen vodni boj na zabavah. Bodite pripravljeni, da vsi okoli vas zavijejo z očmi, ko se bodo zavedli, da ste ves čas žejeni, vendar vam tega nihče ni opazil. #TetaLife #SkritoŽejenje #ZabavnoInUdobno”

Majico Vsi Vidijo, Ko Je Teta Pijana, naročite preprosto s klikom na “Dodaj v košarico”. Predhodno morate izbrati želeno velikost in barvo.

velikost majic hude majice scaledZnamka majic: Fruit of the Loom
Velikosti, ki so na voljo: XS – 2XL
Gramatura: bela barva 160 g, ostale barve 165 g
Sestava 100% bombaž

Priporočamo pranje na 40 stopinj.
Velikosti so EU standardne.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Vsi Vidijo, Ko Je Teta Pijana”