Skodelica – Prva Jutranja Kava

Skodelica – Prva Jutranja Kava

12.90

Na zalogi

12.90

Počisti

Opis

@hudemajice.si Označi kolegico, ki nujno rabi takšno skodelico ????????????☕☕☕ ???? Za vse ljubiteljice kave ☕ Sixpack ✅ Hitra dostava Naročilo na hude-majice.si ali preko ZS ???? #training #kava #coffee #kofetarka #barcaffe #kavarna #moski #punca #trening #skodelica #tisk #motivation #caj #cajnica ♬ Sequência da Dz7 – TRASHXRL & MC Menor Do Alvorada

Skodelica Prva Jutranja Kava Mora Biti Kot Moški

Zabavna Skodelica za Jutranjo Energijo 🙂

Skodelica z napisom in sliko moškega z natreniranim telesom in sixpackom

Osvetlite svoje jutro s to edinstveno skodelico, ki ni le skodelica, temveč pravo razkritje recepta za popolno jutranjo kavo: “Prva jutranja kava mora biti kot moški VROČA, MOČNA in SLADKA.”

Skodelica je okrašena s čudovito ilustracijo moškega z natreniranim telesom in sixpackom, ki simbolizira moč in vročino jutranje kave. Vsak požirek iz te skodelice bo kot pristen objem močnega moškega, ki vam daje energijo za cel dan.

Zbudite se s smehom in polno energije z vsako skodelico iz te posebne serije. Naj bo vaše jutro vedno vroče, močno in sladko!

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine


tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica – Prva Jutranja Kava”