V akciji

Skodelica Za Poredne Punce [IME po želji]

Skodelica Za Poredne Punce [IME po želji]

9.90

Price in the last 30 days is the same as current

Na zalogi

9.90

Price in the last 30 days is the same as current

Ime napišite spodaj v okence.
Dodatna opcija, možen tudi nakup kompleta za njo in njega.

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

IME na skodelico natisnemo po želji BREZPLAČNO

Tisk na skodelico z IMENOM po želji za vse poredne punce 😛

Možen tudi komplet skodelic za punce + fanta

komplet skodelic za pored fante punce scaled e1704651126232

skodelica za poredne punce

Dobrodošli v svetu skodelic, kjer se porednost združuje s čarom! Predstavljamo vam ekskluzivno Skodelico za poredne punce – pravo umetniško delo, ki presega običajne skodelice za pijačo. Ta skodelica je ustvarjena za ženske, ki cenijo življenje, se radi zabavajo in nosijo svojo poredno naravo s ponosom.

Njena osupljiva grafika je pravi poziv k razigranosti, medtem ko napis ‘Skodelica za poredne punce’ izraža brezskrbnost in samozavest. Ko vzamete to skodelico v roke, občutite val energije, ki vas spodbuja, da živite življenje polno, polno smeha in neukrotljive porednosti.

A to ni vse! Da bi vaša skodelica postala še bolj osebna, lahko nanjo dodate svoje ime. S tem postane skodelica edinstven izraz vaše osebnosti. Vsakič, ko boste dvignile to skodelico, boste čutile, kako se vaša poredna stran prebuja in vas navdihuje, da osvajate svet.

Skodelica za poredne punce je več kot le pripomoček za pitje. Je simbol vaše samozavesti, edinstvenosti in življenja brez zadržkov. S to skodelico boste vsak dan dodale kanček razigranosti v svojo rutino. Torej, pustite, da se vaša poredna stran izrazi in se prepustite užitkom življenja s to čudovito skodelico, ki nosi vaše ime.

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica Za Poredne Punce [IME po želji]”