Skodelica Za Najboljšega Fanta/Punco [IME po želji] Z Medvedkom

Skodelica Za Najboljšega Fanta/Punco [IME po želji] Z Medvedkom

12.90

Na zalogi

12.90

Ime napišite spodaj v okence.
Model za fantka in punčko.

Počisti
Fanta
Punco
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

Naziv na skodelico natisnemo po želji BREZPLAČNO

Tisk na skodelico z IMENOM po želji

Skodelica za najboljsega fanta medvedekPozdravljeni v čarobnem svetu skodelic, kjer se povežejo toplina medvedka in naziv ‘Najboljši fant’! Predstavljamo vam posebno Skodelico za najboljšega fanta z motivom simpatičnega medvedka, ki bo pričaral nasmeh na obraz vsakega otroka. Ta skodelica ni le posoda za pijačo, ampak pravi spremljevalec za male junake, ki se vsak dan podajajo na nove dogodivščine.

Medvedek, ki krasno kuka, bo vašemu otroku prinesel občutek topline in tolažbe. Njegova prikupna podoba vabi k raziskovanju domišljijskih svetov ob vsakem požirku. Obdaja ga napis ‘Najboljši fant’, kar bo vsakemu malčku dajalo občutek ponosa in posebnosti.

Ta skodelica je popolna kombinacija funkcionalnosti in čustvenega pomena. Narejena je iz kakovostne keramike, primerna za otroške roke in izjemno enostavna za čiščenje. Poleg tega pa je njen edinstven dizajn odlično darilo za vsakega fanta, ki si zasluži posebno pozornost.

Zato, podarite svojemu najboljšemu fantu to čarobno skodelico, ki ga bo spremljala pri vsakodnevnih dogodivščinah. Naj se vsak požirek spremeni v čarobno doživetje, polno ljubezni in veselja, ki ga prinaša prikupni medvedek na tej posebni skodelici.”

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica Za Najboljšega Fanta/Punco [IME po želji] Z Medvedkom”