Skodelica – Najboljša Žena Na Svetu [ime po želji]

Skodelica – Najboljša Žena Na Svetu [ime po želji]

12.90

Na zalogi

12.90

Ime, vzdevek ali naziv napišite spodaj v okence.

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

IME na skodelico natisnemo po želji BREZPLAČNO

Tisk na skodelico z IMENOM po želji 

skodelica najboljsa zena na svetu

Skodelica, ki jo držiš v roki, je prava superjunakinja med posodami. Na njej ponosno piše “Najboljša žena na svetu”, a to ni edina stvar, ki jo naredi posebno. Z nasmehom na obrazu je na skodelici upodobljena tvoja žena kot prava superjunakinja neustrašno stojijočo pred vsakodnevnimi izzivi.

Njene supermoči? Brezmejna ljubezen, nalezljiv smeh in sposobnost, da vsak dan spremeni v nepozaben dogodek. Ne glede na to, ali se spopada s superopravili v službi ali brani dom pred otroškimi kaosom, je vedno tu, da svet naredi boljši kraj.

In ko dvigneš to skodelico, dobiš občutek, kot da držiš v roki kozarec s supermočmi. Čeprav ne more ustaviti časa ali let, lahko vsaj vsako jutro naredi tvoj dan izjemno poseben. Ta skodelica ni le posoda za kavo, temveč tudi poklon tvoji najboljši superjunakinji, tvoji ženi, ki jo imate vsak dan rad.

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica – Najboljša Žena Na Svetu [ime po želji]”