Skodelica Ene Stvari Pač Pašejo Skupaj Kot Ata Na Mamo

Skodelica Ene Stvari Pač Pašejo Skupaj Kot Ata Na Mamo

12.90

Na zalogi

12.90

2x ime napišite spodaj v okence.
P.S – Možen tudi nakup kompleta

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

IME na skodelico natisnemo po želji BREZPLAČNO

Tisk na skodelico z 2x IMENOM po želji 

Zabavna skodelica, kjer se srečujejo drznost in porednost! Predstavljamo vam ekskluzivno Skodelico Ata in mama ki je več kot le skodelica za vašo najljubšo pijačo. Ta skodelica je popolna mešanica stila, igrivosti in edinstvenosti, zasnovana posebej za tiste, ki imajo radi kanček nagajivosti v vsakdanjem življenju.

Na njej se ponosno krasijo besede Ene Stvari Pač Pašejo Skupaj Kot Ata Na Mamo, kar je prava izjava o tem, da življenje ni vedno treba jemati tako resno. Ta skodelica je kot odsev vašega igrivega duha, ki se izraža skozi vsak požirek.

Vendar to ni konec! Da bi ta skodelica postala še bolj osebna, vam omogočamo, da ji dodate lastno ime. S tem postane ne le skodelica, temveč unikaten kos, ki izraža vašo individualnost. Vsakič, ko boste dvignili to skodelico, boste čutili, kako se vaša poredna stran prebuja in vam daje moč, da premagate izzive dneva.

Ne dovolite, da bi vsakdanje rutine potisnile vašo igrivost v ozadje. S Skodelico boste ohranili svoj edinstven slog in dodali kanček zabave v vsak trenutek. Torej, stopite v svet porednosti in uživajte v vsakem požirku s to edinstveno skodelico, ki nosi vaše ime.”

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica Ene Stvari Pač Pašejo Skupaj Kot Ata Na Mamo”