Skodelica – Nekega Dne, Ko Bom Spoznala V Redu Fanta …

Skodelica – Nekega Dne, Ko Bom Spoznala V Redu Fanta …

12.90

Na zalogi

12.90

Ime napišite spodaj v okence.

Počisti

Opis

Zabavna skodelica za vse samske ženske 🙂

tisk na skodelico super fant skrila

Skodelica s smešnim napisom “Ko bom spoznala v redu fanta, ga bom skrila v hladilnik, da se slučajno ne pokvari” je kot mali zakladnik skrivnosti in nenavadnih načrtov v ljubezni. Ta skodelica ni le za pitje kave, temveč je tudi tvoja zasebna shramba za najboljšega fanta, ki ga boš kdaj srečala.Skozi njeno skrivnostno luknjo za pitje se odvija prava romantična drama. Fantje v redu so kot redke, dišeče stekleničke vrhunskega vina, ki jih je treba skrbno shraniti. Zakaj? Ker vsak požirek te skodelice je kot izlet v čaroben svet popolnosti, kjer se srečajo tvoje sanje o popolnem fantu in zmrzal hladilnika, ki ohranja to ljubezensko čarovnijo.Ko jo dvigneš, se počutiš kot prava lovec na zaklade, ki varuje svoje najboljše odkritje. In kdaj pride tisti pravi fant? Seveda, ko boš že imela načrt, kako ga skriti v svoj skrivnostni hladilnik ljubezni!

Ta skodelica ni samo za pitje, je začetek tvoje ljubezenske avanture, polne smeha, skrivališč in nenavadnih trenutkov. Ko se ozreš v njen čarobni napis, se vprašaš: Kje je tisti pravi fant, ki bo del moje hladilniške romance?

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica – Nekega Dne, Ko Bom Spoznala V Redu Fanta …”