V akciji

Skodelica Za Poredne Fante [IME po želji]

Skodelica Za Poredne Fante [IME po želji]

9.90

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9.90

Na zalogi

9.90

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9.90

Ime napišite spodaj v okence.
P.S – Možen tudi nakup kompleta za njo in njega.

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

IME na skodelico natisnemo po želji BREZPLAČNO

Tisk na skodelico z IMENOM po želji za vse poredne fante 😛

Na voljo tudi kot komplet za fante in punce

komplet skodelic za pored fante punce scaled e1704651126232skodelica za poredne fante

Zabavna skodelica, kjer se srečujejo drznost in porednost! Predstavljamo vam ekskluzivno Skodelico za poredne fante, ki je več kot le skodelica za vašo najljubšo pijačo. Ta skodelica je popolna mešanica stila, igrivosti in edinstvenosti, zasnovana posebej za tiste, ki imajo radi kanček nagajivosti v vsakdanjem življenju.

Na njej se ponosno krasijo besede ‘Skodelica za poredne fante + ime po želji’, kar je prava izjava o tem, da življenje ni vedno treba jemati tako resno. Ta skodelica je kot odsev vašega igrivega duha, ki se izraža skozi vsak požirek. Na levi strani, pa vas pridno čuva zapeljiva gospodična in pazi, da ne boste delali preveč neumnosti.

Vendar to ni konec! Da bi ta skodelica postala še bolj osebna, vam omogočamo, da ji dodate lastno ime. S tem postane ne le skodelica, temveč unikaten kos, ki izraža vašo individualnost. Vsakič, ko boste dvignili to skodelico, boste čutili, kako se vaša poredna stran prebuja in vam daje moč, da premagate izzive dneva.

Ne dovolite, da bi vsakdanje rutine potisnile vašo igrivost v ozadje. S Skodelico za poredne fante boste ohranili svoj edinstven slog in dodali kanček zabave v vsak trenutek. Torej, stopite v svet porednosti in uživajte v vsakem požirku s to edinstveno skodelico, ki nosi vaše ime.”

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica Za Poredne Fante [IME po želji]”