Skodelica – Pije Kavo, Ker Je Še Prezgodaj Za Gin

Skodelica – Pije Kavo, Ker Je Še Prezgodaj Za Gin

12.90

Na zalogi

12.90

Ime, vzdevek ali naziv napišite spodaj v okence.

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

IME na skodelico natisnemo po želji BREZPLAČNO

Tisk na skodelico z IMENOM po želji za vse ljubiteljice GINA 😛

pije kavo ker je se prezgodaj za ginZabavna skodelica s posebnim sporočilom “IME PO ŽELJI pije kavo, ker je še prezgodaj za GIN” je odličen dodatek za vse ljubitelje kave s smislom za humor. Skodelica je izdelana iz visokokakovostne keramike in ima eleganten bel premaz. Na sprednji strani je natisnjeno sporočilo, ki dodaja osebni pridih:

“IME PO ŽELJI pije kavo,
ker je še prezgodaj za GIN”

Besede “IME PO ŽELJI” so prilagojene, tako da lahko dodate ime ali vzdevek osebe, ki bo uporabljala skodelico. To naredi skodelico še bolj osebno in unikatno.

Barvna kombinacija natisnjenega besedila v črni in pink barvi s kozarcem gina dodaja kontrast beli skodelici, kar omogoča, da sporočilo izstopa.

Skodelica je primerna za vsakodnevno uporabo doma ali v pisarni ter je odlično darilo za prijatelje, sodelavce ali družinske člane. Poleg tega je tudi odličen način izražanja humornega stališča do uživanja kave v zgodnjih urah dneva.

Ta zabavna skodelica bo zagotovo prinesla nasmeh na obraz tistemu, ki jo prejme, in hkrati zagotovila prijetno izkušnjo pitja kave v unikatnem slogu.

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica – Pije Kavo, Ker Je Še Prezgodaj Za Gin”