Skodelica – Rada Te Imam Do Lune In Nazaj [IME po želji]

Skodelica – Rada Te Imam Do Lune In Nazaj [IME po želji]

12.90

Na zalogi

12.90

Ime napišite spodaj v okence.

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

Naziv na skodelico natisnemo po želji BREZPLAČNO

Tisk na skodelico z IMENOM po želji

tisk na skodelico rada te imam do luneSkodelica s čarobnim napisom “Rada te imam do lune in nazaj” je več kot le preprost posod za kavo. To so čarobna vrata ljubezni, ki te popeljejo na romantično potovanje med zvezdami in luno vsakič, ko se dotakneš svojih ustnic ob njenem robu. Njena površina ne nosi le toplega napisa, temveč je prežeta z nevidno energijo, ki vsak dan tvoje srce napolni s toplo, nežno ljubeznijo in prisrčnim medvedkom.

Ob pitju svoje najljubše pijače iz nje začutiš, kako se tvoje srce polni z nežnostjo, kot bi te nekdo nežno božal po duši.

Vsak požirek iz te skodelice je kot čaroben sprehod pod sijočim mesečevim svetom, kjer se ljubezen kuje v nevidne verige, ki povezujejo srca v neizmerno navezanost. Ko skodelico postaviš nazaj na mizo, ostane za njo vonj tvojih najlepših trenutkov, ki se širi po prostoru in ustvarja posebno vzdušje ljubezni.

Tako preprosta in hkrati tako močna, ta skodelica ni le posoda za pijačo, ampak nosi v sebi čarobno moč, ki te vsak dan spomni, kako dragoceno je tvoje srčno vezje. Rada te imam do lune in nazaj – besede, ki postanejo žive vsakič, ko se dotakneš te čarobne skodelice ljubezni.

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica – Rada Te Imam Do Lune In Nazaj [IME po želji]”