Skodelica – V Penziji, Sedaj Ga Lahko Ser*** Po Svoje

Skodelica – V Penziji, Sedaj Ga Lahko Ser*** Po Svoje

12.90

Na zalogi

12.90

Ime napišite spodaj v okence.

Počisti

Opis

Zabavna skodelica za vse penzioniste

skodelica sem v penziji lahko s okrog

Otroci odrasli, šefi za tabo, in zdaj je čas, da se v popolni svobodi izraziš! S to edinstveno skodelico, opremljeno z napisom ‘V penziji, sedaj ga lahko serjem po svoje‘, proslavi svojo zasluženo upokojitev s pridihom humorja. Ni več urnika, ni več šefov – samo ti in tvoja skodelica, polna smeha in nepremagljivega duha. Vsak požirek iz te skodelice je kot izjava o neodvisnosti in priložnost, da končno uživaš življenje po svoje.
Zabava se začne tukaj – v svetu, kjer lahko brezskrbno ‘serješ po svoje’ in vsak trenutek postane priložnost za smeh in sprostitev. Predstavljaj si to skodelico kot tvoj prvi korak v svet, kjer je vsak dan priložnost za novo doživetje. Dobrodošel v klubu penzionistov, kjer ni prostora za stres, ampak samo za smeh, svobodo in uživanje v življenju brez omejitev!
Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica – V Penziji, Sedaj Ga Lahko Ser*** Po Svoje”