Skodelica – Najboljši Mož Na Svetu [ime po želji]

Skodelica – Najboljši Mož Na Svetu [ime po želji]

12.90

Na zalogi

12.90

Ime, vzdevek ali naziv napišite spodaj v okence.

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

IME na skodelico natisnemo po želji BREZPLAČNO

Tisk na skodelico z IMENOM po želji 

skodelica najboljsi moz na svetu

Skodelica, ki jo držiš v roki, ni samo običajna skodelica za kavo. Na njej s ponosom piše “Najboljši Mož na Svetu”, a to je le začetek zgodbe. Očarljiv napis spremlja ilustracija tvojega moža oblečenega v elegantno obleko in z nasmehom, ki žari kot sonce.

Tvoj mož, ta izjemni superjunak, ima moči, ki segajo onkraj običajnih sposobnosti. Njegova supermoč? Brezmejna ljubezen, sposobnost reševanja vsakodnevnih težav z lahkoto in vedno pripravljenost na podporo. Ne glede na to, ali gre za superherojsko delo v službi ali preprosto opravilo v domačem okolju, je vedno tu, da naredi dan boljši.

S to skodelico dobiš več kot le posodo za kavo; dobiš simbol tvojega spoštovanja in ljubezni do svojega najboljšega moža. Ko jo dvigneš, občutiš, kot da držiš v roki nekaj posebnega, nekaj, kar ti daje moč za premagovanje vsakodnevnih izzivov. Ta skodelica ni le obvezna oprema za kavo; je tudi izraz tvoje ljubezni do najboljšega moža na svetu.

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica – Najboljši Mož Na Svetu [ime po želji]”