Skodelica Vstopila V Svoj Rojstni Dan Kot Šefica [leto po želji]

Skodelica Vstopila V Svoj Rojstni Dan Kot Šefica [leto po želji]

12.90

Na zalogi

12.90

 Leto starosti vam natisnemo po želji 🙂

Počisti
Prosimo, da vpišete letnik oz. starost, katero želite imeti natisnjeno na izdelku.

Opis

@hudemajice.si Izdelava skodelic za rojstni dan po naročilu ???????? ✅ Hitra dostava ????Tisk možen spredaj in zadaj ???? Dizajn vam pripravimo brezplačno Naročilo v ZS ali hude-majice.si ✅✅✅ #tisk #tisknaskodelico #skodelica #kava #caj #coffee #kofetarka #capucino #barcaffe #rojstnidan #birthday #birthdayparty #boss #sefica ♬ Happy Birthday, House ver. – arachang

Tisk na skodelico za vse slavljenke 😛

skodelica stopila v svoj rojstni dan sefica

Pred vami je skodelica, ki nosi zgodbo posebnega trenutka. Ob vstopu v svoj rojstni dan, [leto po želji], je oseba, ki ji pripada ta skodelica, stopila v novo leto svojega življenja s slogom in samozavestjo.

Njen pogled je bil kraljevski, okronan z nasmehom, podobno kot slika krone, ki krasno kraljuje na tej skodelici. Salonarji na sliki pa simbolizirajo korake, s katerimi je stopila naprej v svojo vlogo šefice lastnega življenja. Skodelica je tako več kot le posoda za napitke, je neprecenljiv spomin na dan, ko je prevzela vodenje svojega lastnega uspeha.

 

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica Vstopila V Svoj Rojstni Dan Kot Šefica [leto po želji]”