Skodelica – Kavica Za [ime po želji] Rože

Skodelica – Kavica Za [ime po želji] Rože

12.90

Na zalogi

12.90

Ime, vzdevek ali naziv napišite spodaj v okence.

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

IME na skodelico natisnemo po želji BREZPLAČNO

Tisk na skodelico z IMENOM po želji za vse ljubiteljice kave 😛

skodelica kavica za z vencem

Ta očarljiva skodelica, ki nosi napis “Kavica za  [ime po želji]”, je pravo malo umetniško delo za ljubitelje kave. Njena gladka in elegantna oblika se popolnoma ujema z udobnim ročajem, ki omogoča prijetno in sproščeno pitje vaše najljubše kave.

Napis “Kavica za [ime po želji]” dodaja osebni pridih in naredi to skodelico posebno. Bodisi da je to darilo za ljubljeno osebo ali pa si želite prijetnega jutra ob kavi, ta skodelica izžareva toplino in pozitivno energijo.

Barva skodelice je bela z vzorcem venčka, a hkrati živahna, kar ustvarja prijetno vzdušje okoli nje. Material skodelice je visokokakovosten in obstojen, zagotavlja dolgotrajno uporabo in ohranja temperaturo pijače.

Ob pitju kave iz te skodelice boste začutili, kako se vsak požirek preliva v edinstveno izkušnjo, saj vas bo napis “Kavica za [ime po želji]” vsakič znova spomnil na poseben trenutek, ki ga delite s to čarobno skodelico.

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

tisk na skodelice animacija

 

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica – Kavica Za [ime po želji] Rože”