Skodelica – Učiteljica S Srcem in IME PO ŽELJI

Skodelica – Učiteljica S Srcem in IME PO ŽELJI

12.90

Na zalogi

12.90

Ime, vzdevek ali naziv napišite spodaj v okence.

Počisti
Ime ali naziv, ki ga želite imeti natiskano na izdelku.

Opis

IME na skodelico natisnemo po želji

Tisk na skodelico za učiteljico z IMENOM po želji 

najboljsa uciteljica skodelicPredstavljajte si čarobno skodelico, na kateri je napis ‘Učiteljica s srcem’ in ime vaše najboljše učiteljice. To ni običajna skodelica, to je čarobna posoda, ki se spremeni v popolno učno okolje, ko vanjo nalijete kavo ali čaj!

Vsak požirek vas bo napolnil z znanjem, vsaka kapljica bo poudarila strast, ki jo vaša učiteljica vnaša v učilnico. Skodelica ni samo posoda za napitek, ampak čaroben portal v svet učenja in veselja. Ko jo dvignete, boste začutili toplino učiteljičinega srca in njenega brezmejnega entuziazma za poučevanje.

Ta skodelica ni zgolj darilo, temveč mala čarobna palčka, ki bo vsak dan naredila šolske trenutke še bolj posebne. Ne pozabite, ko zapijete iz nje, se ne učite le besed, temveč ljubezen do znanja in srčnost učiteljice, ki ima poseben prostor v vašem srcu. 

Osnovne informacije: širina cca 8 cm in 9.5 cm višine, material: keramika, barva: bela, teža: 350 g in 325 ml prostornine. Vsaka skodelica je zapakirana v beli škatlici, ki je lahko tudi primerno kot darilo ali pozornost.

Dodatne informacije

Barva izdelka

Bela

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Skodelica – Učiteljica S Srcem in IME PO ŽELJI”